Kundtjänstens e-postadress har ändrats

Datum publicerat

Nationalbiblioteket har infört en ny, tydligare tjänsteadress nationalbiblioteket@helsinki.fi.

Den nya adressen ersatte den gamla tjänsteadressen kk-palvelu@helsinki.fi eller nb-service@helsinki.fi. Även den gamla adressen fungerar fortfarande och meddelanden kommer fram till exempel om du svarar på äldre meddelanden.

I samband med reformen har också några skilda tjänsteadresser övergivits, till exempel skickas nu meddelanden om fjärrtjänster och kopieringstjänster till den allmänna adressen nationalbiblioteket@helsinki.fi. Några av tjänsterna har fortfarande sina egna e-postadresser, och du kan hitta aktuell kontaktinformation på tjänsternas egna webbsidor. Adresserna till tjänster för organisationer förblir desamma.

Om du inte är säker på vilken adress du vill skicka meddelandet till är den allmänna tjänsteadressen nationalbiblioteket@helsinki.fi alltid det bästa alternativet. Med denna e-postadress når du snabbast och säkrast ett stort antal experter på bibliotekets tjänster och samlingar som kan svara på frågor.