Uusi verkkokirjasto Kyyti-Finna avataan 3.9.

kyyti_kirjastot.jpg

Kymenlaakson Kyyti-kirjastot julkistavat uuden verkkokirjaston Kyyti-Finnan 3.9.2018. Kyyti-Finna-verkkokirjasto on käytettävyydeltään parempi, nopeampi sekä mahdollistaa jatkossa lisäpalveluiden tarjoamisen.

Kyyti-kirjastoihin kuuluvat Haminan, Iitin, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kirjastot. Uuden verkkokirjaston osoite on https://kyyti.finna.fi.

Kirjastokortti ja lainat pysyvät ennallaan

Kyyti-Finnaan siirtymisessä asiakkaiden kirjastokortit, tunnusluvut, lainat ja varaukset pysyvät ennallaan eivätkä vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Sen sijaan vanhaan verkkokirjastoon tehdyt omat listat eivät siirry suoraan Kyyti-Finnaan, mutta ne voi itse siirtää Kyyti-Finnassa olevilla ohjeilla.

Kyyti-Finnassa voi totuttuun tapaan tehdä tiedonhakuja, uusia lainoja ja tehdä varauksia. Sivustolla on kaikkien kirjastojen yhteystiedot ja tapahtumat sekä lukuvinkkejä ja aineistoesittelyitä. Verkkokirjaston toimintoja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti.

Vanha kyyti.fi-sivusto poistuu käytöstä, mutta osoitteesta on toistaiseksi uudelleenohjaus uuteen Kyyti-Finnaan.

Tutustu Finna-kokonaisuuteen

Kyyti-kirjastojen uusi verkkokirjasto on osa Finna-kokonaisuutta, johon voi tutustua osoitteessa finna.fi.  Finnassa on mukana yli 300 arkistoa, museota ja kirjastoa. Finna on valtakunnallinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.