Tervetuloa Kansalliskirjaston uusille verkkosivuille!

Olemme julkaisseet uudet verkkosivumme. Tavoitteemme oli luoda uudistuvaa kirjastoamme kuvastava sivusto asiakkaillemme. Toivottavasti olemme onnistuneet tässä, ja löydät palveluidemme pariin!

Kirjastomme ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat näet heti etusivulta, tulevien ja menneiden selaaminen onnistuu Ajankohtaista-osion uutis- ja tapahtuma-arkistossa.

Infossa on kirjastovierailuun ja ensikontaktiin hyödyllistä tietoa, kuten aukioloajat, opaskierrokset ja esteettömyys-info.

Asiointi-osioon olemme tuottaneet tietoa kirjastopalveluista ja niiden käyttömahdollisuuksista aina kirjastokortin hankinnasta tutkimuksen ja opetuksen palveluihin.

Kokoelmamme esittelemme Aineistot-osiossa. Täällä voit selailla ja hakea kokoelmiamme sekä tehdä aineistohakuja mm. Kansalliskirjaston Finna-näkymään ja Digi.fihin. Tarjoamme osiossa myös kokoelmiemme käyttöön ja kehittämiseen liittyvää tietoa.

Palvelut-osiossa esittäytyvät organisaatioasiakkaille tarjoamamme palvelut, yksittäiset palvelukuvaukset on ryhmitelty palveluryhmiin.

Viimeistelemme sivustoa vielä linkitysten ja lomakkeiden osalta. Pienen hengähdystauon jälkeen kehitämme sivustoa edelleen, voit antaa palautetta esimerkiksi jokaisen sivun oikeassa alalaidassa näkyvän Palaute-leijukkeen kautta.

Lisätietoa uudistusprojektista

Helmi-Kanerva Tuori, projektipäällikkö, Kansalliskirjasto
puh. 050 310 2725, helmi-kanerva.tuori@helsinki.fi

Sivustomme teknisenä toimittajana projektissa toimi Wunderkraut Finland Oy.