Koekäytössä huhtikuun 2016: Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity

Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity (LGGA) tietokantaan on koottu ajankohtaisin tieto Antiikin Kreikan grammaatikoista, heiltä säilyneistä teksteistä ja antiikin filologiasta. Henkilönimen mukaan järjestetty tietokanta antaa auktorin henkilöhistorian, tuotannon, tekstien editointitilanteen ja johdattaa niihin kohdistuneeseen tutkimustraditioon, johon on liitetty moderni bibliografia aiheesta. LGGA on lähtökohta Antiikin kreikkalaisen filologian ja oppineisuuden tutkimukseen.

Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity (LGGA) on käytettävissä Helsingin yliopiston verkossa Finna-portaalin kautta. Koekäytössä: 1.-30.4.2016.

Etäkäyttö on mahdollista HY:n käyttäjätunnuksin. Ks. e-aineistojen käyttöehdot.

Muut kuin Helsingin yliopistolaiset voivat käyttää aineistoja Kansalliskirjaston asiakastyöasemilta kirjastosta saatavilla verkkotunnuksilla.

Palaute ja kommentit:
kk-tietopalvelu[at]helsinki.fi