Koekäytössä Encyclopedia of Slavic Languages and Linguistics Online 1.-30.9.2020

Slaavilaisten kielten tutkimuksen tietosanakirja Encyclopedia of Slavic Languages and Linguistics Online (Brill) on koekäytössä Helsingin yliopiston verkossa ja kirjaston paikalliskäyttäjille 1.-30.9.2020. Tietosanakirjan artikkelit käsittelevät slaavilaisten kielten kehitystä sekä vuorovaikutusta muiden kielten kanssa. Vasta julkaistu teos on vielä keskeneräinen: se kasvaa vuosien 2020-2023 aikana sadalla artikkelilla joka vuosi, kunnes on valmistuttuaan yhteensä n. 400 artikkelin kokoelma. Teoksen päätoimittajat ovat Marc L. Greenberg (University of Kansas) ja Lenore A. Grenoble (University of Chicago).

Linkki aineistoon Kansalliskirjaston hakupalvelussa

Aineistoon on pääsy Helsingin yliopiston verkossa, ja etäkäyttö on siten mahdollista Helsingin yliopiston tutkijoille, opiskelijoille ja henkilökunnalle. Muut kuin Helsingin yliopiston tutkijat ja opiskelijat pääsevät aineistoon Kansalliskirjaston ja Helsingin yliopiston kirjaston tiloissa sijaitsevilta kirjastokioskeilta ilman tunnusta tai vaihtoehtoisesti omalta laitteeltaan näissä kirjastoissa paikan päällä HelsinkiUni Guest -vierailijaverkossa (salasana: uniguest).

E-aineistojen käyttöehdot

Toivotko aineistoa hankittavaksi koekäytön jälkeen? Hankintatoiveet ja muu palaute osoitteeseen kk-palvelu@helsinki.fi.