Koekäytössä 14.11.2016 saakka English Historical Documents

English Historical Documents on Englannin ja Brittein saarten historiallisia lähdeaineistoja yli 5000 dokumenttia sisältävä kokoelma. Aineisto on ryhmitelty aikakausittain ja aihealueittain, mikä helpottaa tiedonhakua ja erilaisten aineistojen löytämistä kokoelmasta.

Kokoelmaan sisältyviä dokumentteja on mahdollista hakea aiheen, ajan, henkilön tai paikan mukaan.

Perushaun lisäksi hakua voi täsmentää käyttäen tarkennettua hakua.

English Historical Documents Online on käytettävissä Helsingin yliopiston verkossa Kansalliskirjaston aineistojen hakuliittymän kautta. Etäkäyttö on mahdollista HY:n käyttäjätunnuksin. Muut kuin Helsingin yliopistolaiset voivat käyttää aineistoja Kansalliskirjaston asiakastyöasemilta kirjastosta saatavilla verkkotunnuksilla. E-aineistojen käyttöehdot.

Palaute ja kommentit: kk-tietopalvelu[at]helsinki.fi

Pääsy aineistoon.