Kansalliskirjasto-lehden syysnumero ilmestynyt

Markus Brummer-Korvenkontion keräämä ainutlaatuinen lasten- ja nuortenkirjakokoelma sisältää aarteita ympäri maailmaa eri vuosikymmeniltä. Kansalliskirjaston Galleriassa avautuu yleisölle 4. marraskuuta näyttely, johon asiantuntijat ovat valikoineet esille kokoelman helmiä. Lehdessä he kertovat löytöjensä taustat.

Lue myös eläkkeelle jääneen kulttuurikoordinaattori Inkeri Pitkärannan jäähyväishaastattelu, kuulumiset Helsingissä kesäkuussa järjestetystä Liber 2016 -konferenssista, vähemmistökielten digitointiprosessin vaiheista, kirjojen käytännön konservointityöstä sekä tuoreimmista lahjoituksista kirjastolle.

Lopuksi ylikirjastonhoitaja Kai Ekholmin muistokirjoitus työtoveristaan Dorrit Gustafssonista, joka johti pitkään Kansalliskirjaston hallintoa.

Tuhti lukupaketti hämärtyvien syysiltojen iloksi löytyy nyt osoitteesta: https://issuu.com/kansalliskirjasto/docs/kansalliskirjasto-lehti_2-3_2016.

Lehden seuraava numero 4/2016 ilmestyy jouluksi.