Hyppää pääsisältöön

Tilamuutoksia ja poikkeusjärjestelyitä kevät- ja kesäkaudella 2017

Kansalliskirjaston Fabianinkadun puoleisessa osassa tehdään tilamuutoksia aikavälillä maaliskuu – syyskuu 2017. Mahdollisista muutoksista asiakaspalveluihin kerromme erikseen tällä sivuilla sekä lisäksi Kansalliskirjaston sosiaalisen median kanavissa ja kirjaston tiloissa. Valitamme muutoksista asiakkaille aiheutuvaa häiriötä.
Sisällysluettelo

Tiedossa olevia muutoksia tiloissa ja palveluissa

Valitamme muutoksista asiakkaille aiheutuvaa häiriötä.

Ajankohtaista

• Uusi Erikoislukusali Fabiania-rakennuksen 1. kerroksessa on avattu asiakaskäyttöön 7.8.2017. Salin varustelu jatkuu vielä lähiviikkoina, koska kaikkia kalusteita ei ole saatu. Lisätyöt pyritään tekemään aukioloajan ulkopuolella. Uuteen Erikoislukusaliin on yhdistetty kahden aiemman lukusalin toiminnot eli Fennica-salin ja vanhan Erikoislukusalin.
  • Musiikkikirjasto on myös jo avattu. Poissa käytöstä on vielä musiikkikirjaston kuunteluhuone ja musiikin digitointipalvelu.
  • Fabiania-rakennuksen toinen kerros ei enää ole asiakaskäytössä

Kansalliskirjaston aukioloajat

Kansalliskirjaston aukioloajat 7.6.–31.8.2021

Kirjasto on tällä hetkellä käytettävissä vain tutkimusta, opiskelua ja kirjaston aineistoihin tutustumista varten.

• Ma 9–16, neuvonta auki klo 10–15
  • Ti 9–16, neuvonta auki klo 10–15
  • Ke 9–16, neuvonta auki klo 10–15
  • To 9–16, neuvonta auki klo 10–15
  • Pe 9–16, neuvonta auki klo 10–15
  • La suljettu

Neuvonta on auki Rotundan asiakaspalvelupisteellä, Slaavilaisessa kirjastossa ja erikoislukusalissa. Pohjoissalin ja jäljennepalvelun neuvonnat ovat kiinni.

Kirjasto on auki itsepalveluperiaatteella ma–pe klo 9–10 ja klo 15–16.

Kirjaston neuvonta
Slaavilaisen kirjaston neuvonta

Slaavilaisen kirjaston neuvonta on avoinna ma–pe klo 10–15.

Tutustu Slaavilaisen kirjaston kokoelmiin.

Musiikkikirjaston neuvonta