PerlKohaCon -konferenssi

Perl ja Koha -konferenssi Helsingissä 2023.
Ma 14.8. - Pe 18.8.2023
09.00 - 16.00

Unioninkatu 40, Helsinki

PerlKohaCon 2023 -konferenssi tuo Suomeen kahden asian erikoisosaajia: Kohan ja Perlin.

Koha on vapaan ja avoimen lähdekoodin kirjastojärjestelmä. Sitä käyttävät Suomessa Kansalliskirjasto ja Varastokirjasto, useat korkeakoulut ja erikoiskirjastot sekä satakunta yleistä kirjastoa. Maailmalla tuhannet kirjastot käyttävät Kohaa. Perl puolestaan on ohjelmointikieli, jolla Koha on pääosin toteutettu.

Metsätalossa Helsingissä 14.-18.8.2023 järjestettävä konferenssi tuo siis yhteen monenlaisia asiantuntijoita ja on myös tilaisuus uudenlaisten yhteyksien luomiseen.

Konferenssiin haetaan parhaillaan esityksiä. Lisätietoja esityksen lähettämisestä tapahtuman verkkosivuilla. Esitykset tulee lähettää viimeistään 14.5.2023.
Tapahtuman esityskieli on englanti.

Lisätietoja konferenssin ohjelmasta löytyy tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta perlkohacon.fi.

Konferenssin järjestävät yhteistyössä Kansalliskirjasto ja Koha-Suomi Oy. Kansalliskirjasto tarjoaa Kohaan liittyviä palveluita sitä käyttäville tieteellisille ja erikoiskirjastoille. Koha-Suomi on voittoa tavoittelematon kuntien omistama yhtiö, jonka kautta yleiset kirjastot ylläpitävät ja kehittävät Koha-järjestelmiään. Nämä molemmat palveluntarjoajat ja suomalaiset Kohan käyttäjät osallistuvat myös aktiivisesti kansainvälisen Koha-kehittäjäyhteisön vireään toimintaan.