NordILL 2021

Kuva
Kansalliskirjasto / Marko Oja

Tieto muuttuu, samoin kuin keinot sen välitykselle. Yhä useammin tietoa on tarjolla välittömästi sähköisessä muodossa, kuten sähköisinä julkaisuina, mutta onko se kaikkien saatavilla? Entä mikä on kirjastojen rooli sen välittämisessä?

Näitä teemoja käsittelevä Nordic resource sharing reference and collection management conference eli tutummin NordILL-konferenssi järjestetään 25.-26.10 nyt täysin virtuaalisena. Konferenssi luo katsauksen eri kirjastosektoreilla tapahtuvaan kehitykseen Pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Pääesiintyjinä konferenssissa ovat mm. Barbara Lison (IFLA), Peter Collins (OCLC) sekä Nils Aslak Myhre (Norjan kansalliskirjasto).

Konferenssin rekisteröityminen on nyt alkanut. Lisätietoa löytyy konferenssin verkkosivuilta osoitteessa https://www2.helsinki.fi/en/conferences/nordill-2021. Konferenssi on englanninkielinen.

Kirjastoaineistojen käyttöön sekä kokoelmahallintaan keskittyvän konferenssin järjestäjinä toimivat Varastokirjasto, Kansalliskirjasto, Helsingin kaupunginkirjasto, Helsingin yliopisto sekä Helsingin kaupunki.

Lisätietoja

Järjestäjä

Varastokirjasto, Kansalliskirjasto, Helsingin kaupunginkirjasto, Helsingin yliopisto sekä Helsingin kaupunki