Finna.fi -palvelu mukana Kirjamessujen Tiedetorilla

to 26 - la 28.10.2017
Messukeskus, Helsinki
Saapumisohjeet

Finna.fi -palvelu herättää menneisyyden eloon, ja Finna Streetin avulla voi kurkistaa mobiilisti jo kadonneeseen maisemaan

Tiedetori tarjoaa jälleen valtavan kattauksen kiinnostavia keskusteluja Helsingin Kirjamessuilla. Edellisvuoden tapaan mukana on arkistojen, kirjastojen ja museoiden kokoelmat yhteentuova Finna.fi-hakupalvelu. Tänä vuonna Finnasta ja Finna Streetistä ovat palvelupäällikkö Maria Virtasen haastattelemana keskustelemassa kirjailija Anna Kortelainen ja kulttuurimaantieteilijä Hannu Linkola otsikolla Finna.fi: Maisema ennen ja nyt. Järjestäjänä Kansalliskirjasto ja Tieteen kieli.

Tiedetorin ohjelma jakautuu tänä vuonna kahdelle lavalle. Torstaina 26.10. ja perjantaina 27.10. Tiedetori on tuttuun tapaan Takauma-lavalla, kun taas lauantaina 28.10. Tiedetorin ohjelmaa kuullaan uudella Olohuone-lavalla.