Engel-päärakennuksen avajaisviikot 1 .- 11.3.2016

Osoite
Unioninkatu 36, 00017 Helsinki
Kohdeyleisö
Tapahtuma on avoin kaikille.
Kansalliskirjasto
Contact persons
Katri
Nissilä
viestintäpäällikkö
Viestintä
Kansalliskirjasto
PL 15 (Unioninkatu 36)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Kansalliskirjaston korjaushanke päättyi loppuvuodesta 2015 ja avaamme
Engel-päärakennuksen asiakkaille tiistaina 1.3.

Juhlistamme avajaisia erilaisin menoin - tervetuloa mukaan juhlimaan!

Avajaisviikon ohjelma (tapahtumiin vapaa pääsy)

Tiistai 1.3.
klo 12 Avajaiset
Avajaistilaisuus on yleisölle avoin, mutta tilaan mahtuu rajallinen määrä vieraita.

klo 18 Kupolisali soi -konsertti. Länsi-Helsingin kamariorkesteri, johtaa Olli Vartiainen,
solistina Minna Pensola, viulu

Keskiviikko 2.3.
klo 12 opastettu kierros Engel-päärakennuksessa, ryhmän koko max. 25 henkeä, ilmoittautuminen osoitteessa kk-opastukset@helsinki.fi. RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

klo 16 Kirjaseikkailuja-näyttelyn esittelykierros, esittelijänä tutkija Rainer Knapas. Ryhmän koko max. 25 henkeä, ilmoittautuminen osoitteessa kk-opastukset@helsinki.fi.

Torstai 3.3.
klo 12 opastettu kierros Engel päärakennuksessa. Ryhmän koko max. 25 henkeä, ilmoittautuminen osoitteessa kk-opastukset@helsinki.fi. RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Perjantai 4.3.

Lauantai 5.3.
klo 14 Koti-ikävä Berliiniin. Carl Ludwig Engelin kirjeitä ja musiikkia matkan varrelta
Ohjelmakokonaisuuden suunnittelu ja piano: Marja Rumpunen
Tekstiosuudet: Kristoffer Möller
Huilu: Erica Nygård
Alttoviulu: Torsten Tiebout
Yhteistyössä Aue-Säätiön kanssa

Keskiviikko 9.3.
Avaamme Rotundassa näyttelyn Ajatus ja julistus, Georg Henrik von Wright, 100 vuotta syntymästä.
Näyttely avoinna 26.8.2016 saakka.

klo 17 Luento: dosentti Anssi Korhonen: Logiikka ja Totuus / Professori Eerik Lagerspetz: Oikeusfilosofia (Georg Henrik von Wrightin filosofiaa -luentosarja 1/4)

Tervetuloa!