Voimme digitoida asiakkaalle Kansalliskirjaston tai asiakkaan omaa aineistoa. Olemme erikoistuneet laajojen kokonaisuuksien sekä huonokuntoisten, hellävaraista käsittelyä vaativien aineistojen digitointiin. Tekijänoikeuden alaisen materiaalin digitointiin tarvitsemme oikeudenhaltijan suostumuksen. Edistämme digitaalisen aineiston tuottamista solmimalla kumppanuuksia esim. lehtitalojen kanssa.

Tarjoamme Kansalliskirjaston digitaalisia historiallisia lehtiä ja pienpainatteita digi.kansalliskirjasto.fi:n eli Digin kautta. Tekijänoikeudesta vapaat aineistot ovat kaikkien saatavilla, ja tekijänoikeuden alaiset ovat käytettävissä vain vapaakappalekirjastojen asiakaspäätteillä. Digi sisältää myös Peri+-palveluun kuuluvat valikoidut tieteelliset aikakauslehdet, jotka ovat käytössä sopimuksen tehneissä kirjastoissa. 

Tarjoamme säilytyspalveluina paperiaineistojen konservointipalveluja, aineistojen säilytykseen liittyvää opastusta ja konsultointia. Kirjastoille välitämme esim. sanomalehtien mikrofilmikopioita.