Hyppää pääsisältöön

Digitoitu
Mikrofilmattu

Kokoelman kuvaus

Slaavilaisen kirjaston sanomalehtikokoelma vuoden 1917 jälkeiseltä ajalta sisältää slaavilaisilla kielillä ilmestyneet päälehdet Neuvostoliitosta ja Itä-Euroopan maista. Niiden lisäksi kokoelmassa on eri maissa ilmestyneitä venäläisten emigranttien julkaisemia sanomalehtiä. 1990-luvulta lähtien kokoelmassa on slaavilaisen kielialueen maiden päälehtiä. Nimekkeestä riippuen lehdet ovat luettavissa alkuperäisinä paperijulkaisuina tai mikrofilmeinä. Joistakin lehdistä on saatavilla elektroninen versio. Pravda, Izvestija ja Literaturnaja gazeta -lehtien kaikki vuosikerrat ovat käytettävissä digitoituina. Kattava valikoima nykyisen Venäjän ja IVY-maiden alueella ilmestyviä sanomalehtiä on käytettävissä sähköisessä muodossa Integrum-portaalissa.

Aineistotyyppi

E-aineisto (born-digital)