Hyppää pääsisältöön

K2S5 Finnan kehityksen näkymiä kirjastoille vuonna 2022

Erkki Tolonen, Serafia Kari ja Veera Mujunen kertovat Finnan meneillään olevista kehityskohteista.

Keskeisenä teemana on käyttökokemuksen saumattomuus, erityisesti sähköisissä aineistoissa. Tähän liittyen Finnalla on meneillään yhteistyötä ja kehityshankkeita niin yleisten kuin korkeakoulukirjastojen puolella. Yleisten kirjastojen puolella Digimedia-hanke nousee esiin kiinnostavana kokonaisuutena, ja korkeakoulukirjastoilla esimerkiksi OA-aineistojen kattavuus ja löydettävyys Finnassa. Kaikilla sektoreilla korostuu yhteistyön kehittämisen tarve, niin järjestelmien, kuvailuasiantuntijoiden ja kirjastojen välillä.

Tule mukaan kuulemaan tämän ja tulevan kauden Finnan keskeisistä kehityksen kohteista ja hankkeista!